Skip to content

Iedereen kan Sporten Zwemsportdag 2024 in Weert

Op 13 april was het weer zover! Voor het tweede jaar op rij was onderwatersportvereniging DiveHearts aanwezig op de Iedereen kan sporten Zwemsportdag in Weert. Het was een dag vol plezier, uitdaging en vooral veel blije gezichten.

Onze enthousiaste vrijwilligers van DiveHearts hebben ook dit jaar weer alles uit de kast gehaald om mensen met een beperking kennis te laten maken met de magische wereld van het duiken. Het was geweldig om te zien hoe nieuwsgierige deelnemers zich aanmeldden om voor het eerst te ervaren hoe het is om onder water te ademen en te bewegen.

Een van onze begeleiders in actie

Dankzij de deskundige begeleiding en het geduld van onze begeleiders hebben vele deelnemers met een beperking hun angsten overwonnen en genoten van deze unieke ervaring. Het plezier en de verwondering op hun gezichten was onbetaalbaar.

Bij DiveHearts geloven we dat iedereen, ongeacht hun beperkingen, de kans moet krijgen om de wonderen van de onderwaterwereld te ontdekken. De Iedereen kan sporten Zwemsportdag in Weert biedt een perfect platform om deze missie voort te zetten en we zijn dankbaar dat we opnieuw deel konden uitmaken van dit fantastische evenement.

Een van onze begeleiders in actie

We willen alle deelnemers, vrijwilligers en organisatoren bedanken voor een onvergetelijke dag. We kijken nu al uit naar volgend jaar, want als het aan ons ligt, wordt dit een jaarlijkse traditie!

Tot de volgende duik! 🌊🐠

Released under the MIT License.